IDEF'19 Fuarı Açılıyor

IDEF 2019 14’ÜNCÜ ULUSLARARASI SAVUNMA SANAYİİ FUARI AVRASYA BULUŞMASI

IDEF 2019 14’üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. organizatörlüğünde 30 Nisan-3 Mayıs 2019 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde icra edilmektedir.

IDEF 2019 53 ülkeden 1.061 katılımcı firma ve temsilciliğine, 70 ülke ve 3 uluslararası kuruluştan savunma sanayii alanında görevli 150 heyet ve 550 heyet üyesine ev sahipliği yapmaktadır. Fuara 15 Bakan, 13 Genelkurmay Başkanı, 4 Genelkurmay II’nci Başkanı, 16 Bakan Yardımcısı, 10 Kuvvet Komutanı, 13 Müsteşar ve 2 Emniyet Genel Müdür ile çok sayıda sivil ve askeri tedarik makamı katılmaktadır.
Fuarda görüşme ofisi tesis edilen makamlarımız ile heyetler ve katılımcı yerli / yabancı savunma sanayii kuruluşları arasında yapılacak görüşmelerle önemli ticari bağlantılar kurulacaktır.

IDEF 2019 Fuarı’nda; Türk savunma sanayiinde gelinen seviyenin en önemli göstergesi olan, savunma sanayii firmalarımızın ürettikleri özgün savunma ürünleri Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, deniz unsurları ise West Marina İstanbul’da sergilenecektir.