IDEF 2017 13'üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı - Avrasya Buluşması

IDEF 2017 13’üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. organizatörlüğünde 09-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında Büyükçekmece/ İSTANBUL’daki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde icra edilmektedir.

IDEF 2017 50 ülkeden 818 katılımcı firma ve temsilciliğine, 74 ülke ve 2 uluslararası kuruluştan savunma alanında görevli 135 heyet ve 600 heyet üyesine ev sahipliği yapmaktadır. Fuara 2 Devlet Başkanı, 30 Bakan, 6 Genelkurmay Başkanı, 16 Bakan Yardımcısı, 5 Genelkurmay Başkan Yardımcısı, 10 Kuvvet Komutanı ve 15 Müsteşar ile çok sayıda sivil ve askeri tedarik makamı katılmaktadır.
Fuarda görüşme ofisi tesis edilen makamlarımız ile heyetler ve katılımcı yerli / yabancı savunma sanayii kuruluşları arasında yapılacak görüşmelerle önemli ticari bağlantılar kurulacaktır.

IDEF 2017 Fuarı’nda; Türk savunma sanayiinde gelinen seviyenin en önemli göstergesi olan, savunma sanayii firmalarımızın ürettikleri özgün savunma ürünleri Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, deniz unsurları ise Büyükçekmece Limanında sergilenecektir.